Denizcinin anasayfası

Geleceğin denizcileri brövelerini taktı

BANÜ Denizcilik Fakültesi tarafından Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 1. sınıf öğrencilerine Bröve Takma Töreni gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene, Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Aydın ile Denizcilik Fakültesi akademisyenleri, Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği Başkanı Kapt. Zafer Akbulut , Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği Genel Sekreteri Kapt. Özgür Doğan Güneş, TMMOB GEMİMO Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Mert Tunca, TMMOB GEMİMO Yönetim Kurulu üyesi Atılay Özay ve sektör temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Aydın, brövenin anlamından bahsederken, ardından kürsüye çıkan Rektör Prof. Dr. İsmail Boz ise öğrencilere eğitim hayatı ve sonrasında başarılar diledi.

Delmar Safety

Tören, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Aydın ve sektör temsilcilerinin öğrencilerimize brövelerini takdiminden sonra sektör temsilcilerinin konuşmaları ve soru cevap bölümü ile son buldu.


Bunları da beğenebilirsin