Denizcinin anasayfası

Alkoç’un 43 can dostu

Alkoç Grup'un yeni ofisi 43 hayvana ev sahipliği yapıyor.

Denizcilik sektörünün sosyal sorumluluk ve yardım konularında öne çıkan firmalarından Alkoç Grup ve Naci Alkoç Denizcilik Vakfı da, “Bir Hayvana Bir Liman Ol” kampanyasına katıldı.

Geçen günlerde İTÜ’nün “Ver Bi’ Pati Kulübü”ne konteyner hediye eden ve mama yardımında bulunan grup, bu sefer ofisini açtığı can dostlarla gündeme geldi.

Delmar Safety

Alkoç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baş. Müh. Gürhan Burak Alkoç, şirketlerin yeni yönetim merkezi için özellikle hayvan dostlarının da barınabilmesi için büyük bir alan baktıklarını ve bunun için 1.2 dönümlük yeri seçtiklerini söyledi.

Sektöre çağrı

Ofislerinde şu an 12 patili dostla beraber, iki kedi, 25 tavuk ve horoz ile dört de tavşanın yaşadığını belirten Alkoç, “birçok denizcilik ofisi, villa veya müstakil binalarda konumlanmış durumda. Onlara da en az bir, olanakları dahilinde daha fazla can dost sahiplenmeleri için çağrıda bulunuyoruz” dedi.

Türkiye gündeminin sıcak konularından hayvan haklarıyla ilgili daha neler yapılabileceğine dair çalıştıklarını dile getiren Alkoç, hayvan sığınma evi için de bir çalışma içinde olduklarını dile getirdi.


Bunları da beğenebilirsin